Új
Oli Natura Harter
Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléseket ingyenesen szállítunk ki!
- Készlet: Raktáron
- Cikkszám: HS HARTER
12 950 Ft
Nettó ár: 10 197 Ft
Lehetséges választások
Ez is érdekelhet:
14 450 Ft
Nettó ár:11 378 Ft
2 950 Ft
Nettó ár:2 323 Ft
11 950 Ft
Nettó ár:9 409 Ft
Oli Natura keményítő olajhoz, erösebb ellenállobb felület.
Ha a lehető legnagyobb ellenállást, vagy színes olajok esetén az optimális pigmentintegrációt kívánja elérni még rövidebb idő alatt, akkor a feldolgozás előtt egyszerűen adja hozzá az OLI-NATURA HS keményítőt az olajhoz.
- 0% oldószer - VOC-mentes
- Gyorsított szárítás és térhálósodás további molekuláris hálózati kötések révén
- Fokozott vegyszerállóság a különösen szoros membrán funkciónak köszönhetően
- Az olaj és színes olajok esetén a pigmentek optimalizált rögzítése a fasejtekben
- BOOSTER ehhez: OLI-NATURA HS keményviasz olaj 1:10, OLI-NATURA HS professzionális olajok 1:10, OLI-NATURA munkalap olaj 1:5, OLI-NATURA színes olaj 1:10 , Scandic oil 1:10
- A termék további képzés nélkül is használható
A tisztán oxidatív szárítás mellett az OLI-NATURA HS keményítő elősegíti az olajmolekulák térhálósodását is. Ez különösen szoros hálószerkezeteket hoz létre, amelyek szilárdan rögzülnek a fában, és rendkívül ellenállóak. Az így kezelt felületek már egy felhordással korábban terhelhetők, nagyobb a végső keménységük és nagyobb a kopásállóságuk. Az adagolás az adott olajtól függ.
A termék kevesebb, mint 0,1% diizocianát monomert tartalmaz, ezért további képzés nélkül használható.
- 100 ml HS keményítő 0,5 liter OLI-NATURA munkalap-olajjal és OLI-NATURA szín- olajjal
- 100 ml HS keményítő alkalmas 1 liter OLI-NATURA HS professzionális olajhoz és OLI-NATURA HS keményviasz olajhoz
- A 250 ml HS keményítő 2,5 liter OLI-NATURA HS professzionális olajhoz és OLI-NATURA HS keményviasz olajhoz alkalmas
- Öngyulladás veszélye! Használat után azonnal tisztítsa meg az átitatott törlőkendőket/betéteket, vagy tartsa őket víz alatt.
- Oxidatív szárítás. Ügyeljen arra, hogy az ablakok nyitva legyenek a feldolgozás alatt és után a levegő keringése érdekében.